Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Screen not working 2010 series II Holden ute

Discussion in 'VE Holden Commodore (2006 - 2013)' started by Nunzi7, Mar 17, 2017.

  1. Nunzi7

    Nunzi7 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Mar 17, 2017
    Location:
    Melbourne
    Members Ride:
    2010 series 2 sv6 ute
    Basically my whole middle dash section is not working, the screen does not turn on, the radio isn't operating and the air conditioning buttons all unresponsive, no lights are on in the middle section except for the gearshift section, I also cannot use the usb cord.
    I have tried removing the battery to reset the system and changing the fuse for the radio but they aren't doing the trick. Has anyone else had something like this happen and do you have a resolution, thanks
     
  2. MYVESSV8

    MYVESSV8 Well-Known Member

    Messages:
    2,376
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    48
    Joined:
    Nov 28, 2009
    Location:
    Brisbane/GoldCoast
    Members Ride:
    VE 6LT M6
    try removing front radio facia and reinstalling, possibly poor connection
     
  3. Nunzi7

    Nunzi7 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Mar 17, 2017
    Location:
    Melbourne
    Members Ride:
    2010 series 2 sv6 ute
    Do you know what the process is for this I'm scared I'm going to damage it
     
  4. ChRiDDa

    ChRiDDa Member

    Messages:
    518
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Joined:
    Jan 25, 2004
    Location:
    N/A
    Members Ride:
    VE SS-Z Sportwagon
    The better halves car had the same issue - the radio module was faulty - luckily it was still in warranty (3 weeks left) as the module was $1150
     
  5. MYVESSV8

    MYVESSV8 Well-Known Member

    Messages:
    2,376
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    48
    Joined:
    Nov 28, 2009
    Location:
    Brisbane/GoldCoast
    Members Ride:
    VE 6LT M6
  6. Nunzi7

    Nunzi7 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Mar 17, 2017
    Location:
    Melbourne
    Members Ride:
    2010 series 2 sv6 ute
    Can't get it out won't budge
    The a/c still works just can't turn it off or change anything due to the fascia not working, does that mean it might just be a fuse
     

Share This Page