Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

hazard

  1. Jayne89

    Hazard perception test QLD

    Hey guys, So I got my P1 licence in December 2010, but didn't sit my hazard perception test until may 2012. I know that your green p's need to be held for 2 years and i don't think they technically start till you have done that test, so does this mean I have extended my p's by 6 months :/ ...
  2. V

    VX indicators stay on, not flashing, intermittently

    Hi there, I've searched around here (after I hastily ordered a replacement indicator control stalk from Ebay ~$30 delivered) and it seems the hazard light switch going dodge can cause this issue. After reading that and putting hazards on and off it worked ok for a few minutes and then...
  3. J

    Hazards, Back Demister and Aircon Buttons all not working...

    Non of the buttons on the middle panel seem to turn on Aircon, Hazards and Back demister on my VS wagon. Ive checked the fuses and they are fine. didnt think it would be them anyway. where is the next place i should look if they all arent working....?
  4. Hazard-ous

    Any HAZARD ve owners on here?

    Id like to see what mods you've done to yours (apologies if this is the wrong place to post, will remove if it is)... I can find hundreds of pics of other colours, blacks blues and reds but no yellows ;( Im guessing yellow isnt a favourite in the holden community ?? Any links or pics...
  5. Hazard-ous

    Any HAZARD ve owners on here?

    Id like to see what mods you've done to yours (apologies if this is the wrong place to post, will remove if it is)... I can find hundreds of pics of other colours, blacks blues and reds but no yellows ;( Im guessing yellow isnt a favourite in the holden community ?? Any links or pics would be...
  6. B

    Hazard lights not working

    Guys, Any hints on what is going on here. I have a VR Equipe. The indicators work fine. When I use the hazard switch, there is no flashing going on. Also, when the hazard switch is in, the indicators fail to work. Is the hazard switch faulty? Or is there something else going on? Thanks...
Top