Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

2009 SSV Stereo Screen WTF?

Discussion in 'Car Audio' started by Chris1985, Aug 14, 2018.

  1. Chris1985

    Chris1985 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Aug 14, 2018
    Location:
    Adelaide
    Members Ride:
    2009 SSV Ute
    So the screen just glitched out on me, is this a matter of a bad connection? Bad soldier? Anyone else had this happen??

    What are the options from here any ideas would be greatly appreciated - only just got the car and bamm this happens.

    Screen will randomly come back on then will go out randomly... messed up
     

    Attached Files:

  2. lmoengnr

    lmoengnr Well-Known Member

    Messages:
    1,896
    Likes Received:
    879
    Trophy Points:
    113
    Joined:
    Jan 15, 2012
    Location:
    Sunbury Vic.
    Members Ride:
    MY12.5 Maloo R8, MY12 Redline ute, Magnum 224
    Try pressing on the facia, they are known for poor contacts.
     
  3. Chris1985

    Chris1985 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Aug 14, 2018
    Location:
    Adelaide
    Members Ride:
    2009 SSV Ute
    Cheers man. Gave that a whirl and no dice. My bro had one where the screen blacked out and he said try that haha. But nup, no dice. When it started working again I havent even touched it.
     
  4. lmoengnr

    lmoengnr Well-Known Member

    Messages:
    1,896
    Likes Received:
    879
    Trophy Points:
    113
    Joined:
    Jan 15, 2012
    Location:
    Sunbury Vic.
    Members Ride:
    MY12.5 Maloo R8, MY12 Redline ute, Magnum 224
    Try removing the facia, clean all the contacts, then forcibly re-install it.
    Its a common problem, do a search, you'll find a few threads about it.
     
    VS 5.0 likes this.

Share This Page