Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

2010 VE SSV L98 check engine light -.-

Discussion in 'VE Holden Commodore (2006 - 2013)' started by Dee jay, Oct 9, 2016.

Tags:
  1. Dee jay

    Dee jay Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Joined:
    May 14, 2011
    Location:
    Aspley, Brisbane
    Members Ride:
    VT SS 5.0 Ltr manual & 96 WRX
    Hey guys, so just brought a 2010 VE SSV and stalled it today for the first time going over a speed bump.. after I started it back up the check engine light came on, so as I tried to drive off to park and check it and under load it was misfiring like a bit*h! Then when I got to a place to stop it was idling really rough and dropping rpm to under 500... So I turned it off and let it sit for 10 mins and it started back up and idles and drives fine now but still got a check engine light on, will take it back to Holden first thing Monday, but any ideas what it could be? I think it's just something to do with timing or ignition but only happened after I stalled it... TIA, DJ
     
  2. 07GTS

    07GTS Well-Known Member

    Messages:
    1,780
    Likes Received:
    366
    Trophy Points:
    83
    Joined:
    Sep 8, 2013
    Location:
    Australia
    Members Ride:
    VEGTS BLOWN E85
    could be anything u will have to see what the codes are, also sometimes a stall that tries to catch but still stalls can throw the a/c belt off ive had that a couple times
     
  3. Dee jay

    Dee jay Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Joined:
    May 14, 2011
    Location:
    Aspley, Brisbane
    Members Ride:
    VT SS 5.0 Ltr manual & 96 WRX
    Yeah Monday isn't too far away will just wait, if it's running ok now I'll just wait
     
    Last edited: Oct 9, 2016

Share This Page