Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

98 VT running rough

Smithky

Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
106
Reaction score
0
Points
16
Location
Shepparton, Victoria
Members Ride
08 VE/ 98VT
hi all just wondering my gf`s VT has just suddenly started running rough at idle and even at high revs thought it could be fuel related so changed to LPG and let it sit for a min but still running rough any ideas what it might be could it be a miss fire ?
 

Nut Kracker

Donating Member
Joined
Oct 18, 2012
Messages
4,760
Reaction score
137
Points
63
Age
62
Location
Echuca Vic.
Members Ride
VT SS 304ci (195i)
Try plugs and leads first. Could also be the coil/coil pack (I assume a V6).
If none of those.....could be anything.
Start with the easy ones first.
 

Smithky

Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
106
Reaction score
0
Points
16
Location
Shepparton, Victoria
Members Ride
08 VE/ 98VT
its still running fine ? strange when u say check vaccume line on bottom of tb where is that ? could it have been damaged ? coz it started happening after my misses lost control of the car spun around in circles hit a kerb ripped the Tyre off the rim.
 

Snowy1

New Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Location
lang lang
Members Ride
vt wagon /vx ss front
i have the excat same problems,but i need to thoroughly check the vaccum hoses on the Throttle body,
 
Top