Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Air Conditioning Advice

losh1971

Well-Known Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,976
Reaction score
4,120
Points
113
Location
North Tas
Members Ride
VR Ute V6
Yours is climate control isn't @VS_Pete?
 

VS_Pete

Donating Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
4,762
Reaction score
13,865
Points
113
Location
Brisbane
Members Ride
VE II SV6 MY12 SPORTWAGON
Just went up the road aircond perfect.
 

losh1971

Well-Known Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,976
Reaction score
4,120
Points
113
Location
North Tas
Members Ride
VR Ute V6
I remember reading something that is a common issue with CC, but I can't remember what the problem is. I only have standard so would have only glanced at the thread.
 

losh1971

Well-Known Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,976
Reaction score
4,120
Points
113
Location
North Tas
Members Ride
VR Ute V6
I think it was about doing a reset.
 

Trevor loves holden.

Well-Known Member
Joined
Jun 6, 2019
Messages
3,430
Reaction score
738
Points
113
Location
Victoria
Members Ride
vs commodore
The burning smell could be a sign of a coolant leak maybe heater core, are you loosing coolant, also any oil leaks, very much doubt its the compressor its a sealed unit no smell can come out of it unless your evap is leaking but then your A/C would not get cold.
 

Lex

Well-Known Member
Joined
Sep 19, 2012
Messages
2,015
Reaction score
706
Points
113
Location
Geelong Victoria
Members Ride
VT Executive S1 V6 6 speed Auto Wagon
sometimes the X comes on the screen and other times no X.
On my vt cc l once had the X come up on the screen. As l had just reassembled the centre part of the dash l tried pushing the plugs of the cc back in. It worked. No more X. Loose plug(s).
 
Top