Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Alarm light in cluster & factory Blaupunkt stereo light

Discussion in 'VT - VX Holden Commodore (1997 - 2002)' started by bigboy2221, Jan 10, 2019.

  1. bigboy2221

    bigboy2221 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Joined:
    Nov 11, 2018
    Location:
    Lower Hutt
    Members Ride:
    Holden Commodore VX supercharged 3.8L
    Hi guys from across the ditch and worldwide. In my 2002 VX police issue commodore the alarm light in my cluster aswell as the small red light on the Blaupunkt factory stereo flashes at the speed of a human body heart rate. Is that normal or is there something I need to do? Anyones help/teaching will be truly appreciated. Thank you
     
  2. krusing

    krusing Active Member

    Messages:
    118
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Joined:
    Jun 21, 2014
    Location:
    Melbourne
    Members Ride:
    2002 VY L67 Calais Sedan, 2012 VE L77 Calais Wagon
    I had a VX Series II Berlina Wagon [another Car that was great] before my First 2009 and Second 2012 VE,
    and I am sure that's normal.
    Because I wondered that myself when I bought it, being the Radio is Security Coded, and will flash when the ignition is off, and is extinguish when the ignition is switched to accessories and on position,
    and the same with the immobiliser on the cluster,
    again I stand to be corrected on both if I am incorrect.
     
    Last edited: Jan 11, 2019
    bigboy2221 likes this.
  3. bigboy2221

    bigboy2221 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Joined:
    Nov 11, 2018
    Location:
    Lower Hutt
    Members Ride:
    Holden Commodore VX supercharged 3.8L
    Thanks bruv! Your information makes me feel alot more less worried lol great help
     
    krusing likes this.
  4. accentstencil

    accentstencil Well-Known Member

    Messages:
    7,804
    Likes Received:
    234
    Trophy Points:
    63
    Joined:
    Jun 30, 2005
    Location:
    Eschol Park, Sydney
    Members Ride:
    WH II Caprice, 5.7
    Yes, it's normal for them to flash with the ignition off, but not on.
     
    bigboy2221 likes this.
  5. bigboy2221

    bigboy2221 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Joined:
    Nov 11, 2018
    Location:
    Lower Hutt
    Members Ride:
    Holden Commodore VX supercharged 3.8L
    Thank you accentstencil
     

Share This Page