Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Blinkers & Hazards Have Stopped Working!?!? NFI what to do to fix it... Help plz! :)

rosiebuttons

New Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
0
Location
Sydney, NSW
Members Ride
1989 VN Executive Commodore
My Hazards and Blinkers on my VN are not working. They occasionally will intermittently come on, but 95% of the time they won't work.

I need my car fixed ASAP, but can't afford an expensive auto-electrical fix-it job...

Any suggestions please?

Thanx,
Belle :)
 

SweetWagon

booosted
Joined
Jan 27, 2006
Messages
2,139
Reaction score
19
Points
38
Age
32
Location
Springwood NSW
Members Ride
VS Berlina Wagon Supercharged
My Hazards and Blinkers on my VN are not working. They occasionally will intermittently come on, but 95% of the time they won't work.

I need my car fixed ASAP, but can't afford an expensive auto-electrical fix-it job...

Any suggestions please?

Thanx,
Belle :)
I'd try replacing the flasher relay first. Its located under the steering wheel, above all the fuses.
 

88GreenVN

Next Exit Left
Joined
Jun 12, 2006
Messages
6,795
Reaction score
133
Points
63
Age
57
Location
Surprise, Arizona
Members Ride
Dodge Ram Van 1500 5.2 V8
Also just look at the plug itself in the switchblock - when mine stopped working it's because I had not plugged it in property.
 

SweetWagon

booosted
Joined
Jan 27, 2006
Messages
2,139
Reaction score
19
Points
38
Age
32
Location
Springwood NSW
Members Ride
VS Berlina Wagon Supercharged
Also just look at the plug itself in the switchblock - when mine stopped working it's because I had not plugged it in property.
Yes, I had a similar experience, one of the pins had bent when plugging it back in, gotta be careful with those things!
 

rosiebuttons

New Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
0
Location
Sydney, NSW
Members Ride
1989 VN Executive Commodore
Thanks for the feedback guys... I can't afford a newbie, so gotta try and get this piece of shite back on the road.

I feel like I :bang: at times with this bloody car! LOL

Will let you know how I go.

Cheers,
Belle ;)
 

muttley383

Donating Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
170
Reaction score
3
Points
18
Members Ride
VR 383
I don't know if VN-Vp's are the same but on VR-VS's the problem is with the hazard light switch mechanism.
It is sometimes fixed by carrying out repeated operations of the hazard light switch.
 

rosiebuttons

New Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
0
Location
Sydney, NSW
Members Ride
1989 VN Executive Commodore
Thanks for you input too Muttley ;)

All fixed... along with 2 other issues at the same time!! LOL

I am thrilled to say the very least :D

* Blinkers/Hazards was a loose relay switch

Also rectified my dodgy speedo and reverse lights... blown fuse! LMAO

Thanks heaps guys ;)
 
Top