Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

car not starting at all

crazstaat

New Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
47
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
Vs Statesman III
finally got my car on the road yesterday drivin for about 10 mins and got the lights and the car just turned off and didnt turn back on
rang racv they rekon crank angle sensor got it towed home and now it still doesnt start
wen the car turned off all the dash lights turned on.
now the lights that stayed on the dash were the oil light and engine light and battery light

any help wud be muchly appreciated
 

crazstaat

New Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
47
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
Vs Statesman III
plz cuz i have to get the car towed on tuesday and i wana know wat ill be looking at ?
 

mattyr82

New Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
213
Reaction score
1
Points
0
Location
nthn suburbs, vic
Members Ride
2009 colorado diesel 4wd automatic. 2010 mazda 3
this happened on my old vn v8 and it was the ignition module. is yours a v6 or v8
 

mattyr82

New Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
213
Reaction score
1
Points
0
Location
nthn suburbs, vic
Members Ride
2009 colorado diesel 4wd automatic. 2010 mazda 3
this happened on my old vn v8 and it was the ignition module. is yours a v6 or v8
 

crazstaat

New Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
47
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
Vs Statesman III
mine is a l67 supercharged v6
 

VS Omega

New Member
Joined
Apr 15, 2005
Messages
3,213
Reaction score
79
Points
0
Members Ride
VS Commodore Omega
It could be the earth cable on the alternator corroded to a point where it's come off, I would check this regardless because it has been known to start fires

CAS is another possibility, try pouring cold water on it and seeing if the car starts

Also can be a flat battery
 
Top