Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

dash Speedo Clusters

Majestic1

New Member
Joined
Mar 12, 2012
Messages
23
Reaction score
0
Points
1
Location
Warwick
Members Ride
VR Commodore
Hi there i have a vz executive Cluster can i change the speedo to the level1 sport and is there anything involved thanks heres a pic
s-l640.jpg
 

Fu Manchu

Well-Known Member
Joined
Mar 18, 2006
Messages
7,983
Reaction score
5,345
Points
113
Location
WA.
Members Ride
Slug powered VZ, Cross 8 VZ, VE Calais & ya mum.
All that needs to be done is to have it reflashed to match your car.
V8 into V6 etc is fine.

You can put a level 2,3, or 4 (stato) into an exec PROVIDED you have it refreshed to match the Exec features like No. Airbags, Km's, VIN etc.

Envyous Customs provide this service. One or two others around the country also do it.
 
Last edited:

Fu Manchu

Well-Known Member
Joined
Mar 18, 2006
Messages
7,983
Reaction score
5,345
Points
113
Location
WA.
Members Ride
Slug powered VZ, Cross 8 VZ, VE Calais & ya mum.
I think grey plugs in the back of cluster is VY
Blue plugs is VZ
 

Majestic1

New Member
Joined
Mar 12, 2012
Messages
23
Reaction score
0
Points
1
Location
Warwick
Members Ride
VR Commodore
Thanks guys i knew about the black plug and blue one do i have to get it programed if say the level 1 is the same as the executive Cluster ie both v6 and both level 1s? shouldnt it just be plug and play as executive and the sport have same airbag amount same engine and so on?
 

Brettly-2008

Well-Known Member
Joined
Sep 21, 2013
Messages
632
Reaction score
272
Points
63
Location
Vasse
Members Ride
WM Statesman - SS Commodore
Thanks guys i knew about the black plug and blue one do i have to get it programed if say the level 1 is the same as the executive Cluster ie both v6 and both level 1s? shouldnt it just be plug and play as executive and the sport have same airbag amount same engine and so on?
Jump on the Envyous Customs FB page and shoot them a message, they're really helpful with all this stuff and will steer you in the right direction.
 

Majestic1

New Member
Joined
Mar 12, 2012
Messages
23
Reaction score
0
Points
1
Location
Warwick
Members Ride
VR Commodore
Thanks guys i emailed envyous Customs he told me its a just plug and play with that one cheers for the help
 
Top