Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Dashcam battery install

Discussion in 'ZB Holden Commodore (2018)' started by r0bsk1, Jan 13, 2020.

  1. r0bsk1

    r0bsk1 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Jan 13, 2020
    Location:
    AU
    Members Ride:
    ZB Calais
    hi, i'm looking for a switched live in the fuse box for a dashcam install but they all seem to be live.
    Does anyone know where i can find a switched live please?
     
    Last edited: Jan 13, 2020
  2. Dayvo

    Dayvo Because i can

    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    2,321
    Trophy Points:
    113
    Joined:
    Apr 28, 2005
    Location:
    South East,Victoria
    Members Ride:
    VE SV6 Series 2
    I can't help you but one thing to keep in mind is that most dash cams run on around 5 volts so if you connect it to 12V you will fry it .
     
  3. r0bsk1

    r0bsk1 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Jan 13, 2020
    Location:
    AU
    Members Ride:
    ZB Calais
    Good thing mine operates on 12v
     
  4. Dayvo

    Dayvo Because i can

    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    2,321
    Trophy Points:
    113
    Joined:
    Apr 28, 2005
    Location:
    South East,Victoria
    Members Ride:
    VE SV6 Series 2
    No worries, had a mate who hard wired his and killed it , just wanting to save you some heartache :)
     

Share This Page