Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Engine stalls when put into Park.

mischf

New Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
67
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VN Executive S2
HELP please!

I put a new radiator in my car the other day. Since then, when I stop the car and put it into Park, the engine stalls. I've noticed the idle speed has dropped a bit cause if i tap the accelerator when putting it into Park the engine stays on but when i take my foot off it slows right down and sounds like it's gonna stall again. Its starts fine. What's going on?? Are there different idle speeds for park and neutral? How do I change them?.

Thanks.
 

mischf

New Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
67
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VN Executive S2
This problem has stopped now....

I didn't do anything it just happened for a couple of days now it's gone.
 

genIIIbandit

New Member
Joined
Sep 11, 2005
Messages
272
Reaction score
3
Points
0
Age
46
Location
reservoir,melbourne
Members Ride
VX Series II SS BLACK M6
try cleaning the throttle body, around the butterfly with carbi cleaner on a rag
 

mattman

New Member
Joined
Dec 12, 2005
Messages
2,305
Reaction score
11
Points
0
Location
Brisbane
Members Ride
'00 WH V6
idle and neutral will run differently... but yeh tb would be the first port of call.
 
Top