Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

fan not working

danx

New Member
Joined
Jul 9, 2006
Messages
15
Reaction score
0
Points
0
hi all

my problem is that my fan has stopped working.
it worked fine one, then the nexy day.. nothing.

any ideas as to what could make this happen ?
 

WAGON MAN

Gas Sleeper
Joined
Jun 7, 2006
Messages
1,059
Reaction score
11
Points
38
Location
North Coast , NSW
Members Ride
VX S2 Berlina Wagon with Phreddied bits.
Check the blower relays under the dash and the blower fusable link in the engine bay.
 

danx

New Member
Joined
Jul 9, 2006
Messages
15
Reaction score
0
Points
0
thanks for the reply!

i switched the relays around and got nothing.

i wanna take it to a mechanic, but i know i am gonna pay heaps for something that might be small to fix.
 

WAGON MAN

Gas Sleeper
Joined
Jun 7, 2006
Messages
1,059
Reaction score
11
Points
38
Location
North Coast , NSW
Members Ride
VX S2 Berlina Wagon with Phreddied bits.
Have you checked the fuses also?
 

danx

New Member
Joined
Jul 9, 2006
Messages
15
Reaction score
0
Points
0
is that the fuse in the engine bay?

apparently the resistor can blow too.. which is underneath the glove box if i'm not mistaken..

too many fuses and relays for my liking! hehe

i will check the fuse again.. maybe swap it with another one and see how i go
 

WAGON MAN

Gas Sleeper
Joined
Jun 7, 2006
Messages
1,059
Reaction score
11
Points
38
Location
North Coast , NSW
Members Ride
VX S2 Berlina Wagon with Phreddied bits.
The main fuse block is beneath the steering column.....

The fusible links are mounted in the engine compartment adjacent to the fuse block.

The blower motor resistor is located underneath the glovebox.
 
Top