Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

fault codes

Discussion in 'VN - VP Holden Commodore (1988 - 1993)' started by kasey375, Jul 25, 2006.

  1. kasey375

    kasey375 New Member

    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2005
    Location:
    Warracknabeal
    Members Ride:
    vt calais 383
    Hi, did my codes today and it come up with 15 (coolant temp sensor - voltage too high) 22 (throttle position sensor voltage too high) 33 (manifold absolute pressure sensor (map) - voltage too high)
    Can any one tell me how i can get this fixed?
    I have a v8 throttle body with v8 tps, would this be a problem.
    Is it as simple as changing the sensors or has it somthing to do with the voltage?
     
  2. kasey375

    kasey375 New Member

    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2005
    Location:
    Warracknabeal
    Members Ride:
    vt calais 383
    does anyone have any ideas thanks?
     
  3. lazza44

    lazza44 New Member

    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Apr 4, 2004
    Location:
    Brisbane
    Members Ride:
    VN S2 Berlina Wagon
    I would clear the computer codes then wait a week then see if you are still getting the same codes.
     
  4. fitzy2005

    fitzy2005 New Member

    Messages:
    1,971
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2005
    Location:
    Wide Bay, Queensland
    Members Ride:
    VY S2 Berlina
    hm seems like all sensors have died on ya :s clear codes like lazza said, but i think u'lll need to replace them
     
  5. kasey375

    kasey375 New Member

    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2005
    Location:
    Warracknabeal
    Members Ride:
    vt calais 383
    Thanks guys.
    What does the too high voltage mean does anyone know?
     
  6. lazza44

    lazza44 New Member

    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Apr 4, 2004
    Location:
    Brisbane
    Members Ride:
    VN S2 Berlina Wagon
    You might have a problem with your alternator or earth??
     

Share This Page