Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

High Beam Stuck On....

simon_bogle

New Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
14
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VY Storm
Hey everyone

My high beam lights just turned them selfs on today and it says there off on the dash.
When i do actually turn the high beams on, both low and high get slightly brighter.
When i turn low beam off the highs turn off too.

it only happens intermittently tho....
All relays seem ok, when i take the high beam relay out they say on!!!

Does anyone know what is happening?

Any help would be great!
 

SAV_117

Donating Member
Joined
Jul 26, 2008
Messages
1,177
Reaction score
11
Points
38
Members Ride
VE V8 Calais
u didnt wash ur engine today did you
 

NORTI

Crazy VS lady
Joined
May 22, 2004
Messages
2,435
Reaction score
159
Points
63
Location
Adelaide
Members Ride
VS Senator, VS SS, VS Ute, VP BT1
In my old VN, it was because the fuse was melting, & causing the same, high beam on, or no lights a all. Then high beam would go.... arg!

Ended up having to replace the globes, the fuse, & the relay
 

simon_bogle

New Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
14
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VY Storm
Thanks NORTI, I'll look at replacing them and see if this has an effect.
I think i will just have to get a wiring diagram and diognose it myself.
Not to keen on taking my car anywhere near holden!!

Does anyone know were to get VY commodore diagrams?
 
Top