Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Need Some Help

gregfest

New Member
Joined
Jun 19, 2015
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
Age
32
Location
nuriootpa
Members Ride
vx
I am looking for the location of the fuse or something for the wire that runs to the trailer plug for aux power on my vy wagon.


Went to plug van in but now have lost voltage from the aux power. Any help would be greatfull.

I have put a volt meter on and getting no reading.
 

wamboin23

Donating Member w/ Boost
Joined
Apr 16, 2009
Messages
1,200
Reaction score
31
Points
48
Age
32
Location
Wamboin, NSW
Members Ride
VS Calais - Cooled L67 + T56 | VR Acclaim V6
If it is just stock, you won't have power there, but it may be connected to reverse lights.

You will more than likely need to run a dedicated supply from the battery.
 

vywgn

Well-Known Member
Joined
Sep 9, 2006
Messages
654
Reaction score
284
Points
63
Location
Adelaide
Members Ride
1967 Holden HR Premier Wagon / 2015 VFII SV6 Sedan
Factory wiring harness for the vy trailer plug attaches to the tail light loom on the rh side with a separate plug just for the lh indicator. You'll need to run a dedicated aux cable
 

Trevor loves holden.

Well-Known Member
Joined
Jun 6, 2019
Messages
3,505
Reaction score
743
Points
113
Location
Victoria
Members Ride
vs commodore
Well if someone ran a wire for a Aux for power to run a 12v fridge then you blown a fuse if its no longer working, depends who fitted it as where the fuse is located, most probably near the battery or off a power fuse some where, you will have to just look at all locations to find the blown fuse. 7 wire plug doesn't have Aux wire just a reverse and service brakes.
 
Top