Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

no power to starter

terra82

New Member
Joined
Jan 20, 2011
Messages
7
Reaction score
0
Points
0
Location
esk qld
Members Ride
vs s3 utility
ok i have got a fair bit done on the vx . but now i have no power going from the key barrel to the starter solenoid , or any power going to the fuel pump ( i cant hear it now ) .
can anybody tell me if there is a sequence that i need to do to make it work again ? like is there a delayed response from ecu that needs to clear before i try start it ?
 
T

tommySV6Ute

Guest
Must be a common problem someone else had this exact thing recently.
 

PRAVX II S

Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
918
Reaction score
6
Points
18
Location
Australia
Members Ride
Commodore
Check for codes bridge pins 5/6.
could be the VATS.
Does the red security light go off when you try to crank the car?
check the starter rely.
If auto play around with the gear selector. (Inhibitor switch)
 

terra82

New Member
Joined
Jan 20, 2011
Messages
7
Reaction score
0
Points
0
Location
esk qld
Members Ride
vs s3 utility
il have a look into the security light saturday . yes its auto i did think it could be selector module maybe il pull it off and metho bathe it too . the other concern im having ( its not pysical yet ) but my windows are all elec do you guys think they will be fine ?
 
Top