Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Photos of L1, L2, L3 Clusters pls

AlpineRaven

Member
Joined
Aug 3, 2004
Messages
240
Reaction score
1
Points
18
Age
42
Can some people upload some photos of L1, L2, L3 clusters with tacho in them please.

Someone had a look at my 1991 VN S2 Commodore S and he said I have a rare tacho dash and I haven't had a chance to take a picture and i wanted to figure out if its true that its rare?¿

Thanks
AP
 

Shortstuff

Random
Joined
May 22, 2006
Messages
692
Reaction score
6
Points
0
Location
Melbourne
Members Ride
2016 Golf GTI PP
This is my L2 cluster. Its got VS dials on it though.



Oops. Just realised you can't actually see much of the cluster because it's dark!! Oh well. I can get more photos tomorrow if you want.
 

AirStrike

Well-Known Member
Joined
Jun 28, 2003
Messages
8,157
Reaction score
100
Points
48
Age
36
Location
Melbourne
Members Ride
91' VN SS
Rare...........¿? Nope. All S paks, berlinas and SS have em.
AirStrike :air:
 

AlpineRaven

Member
Joined
Aug 3, 2004
Messages
240
Reaction score
1
Points
18
Age
42
AirStrike said:
Rare...........¿? Nope. All S paks, berlinas and SS have em.
AirStrike :air:
That what I thought......?
Cheers
AP
 

Shortstuff

Random
Joined
May 22, 2006
Messages
692
Reaction score
6
Points
0
Location
Melbourne
Members Ride
2016 Golf GTI PP
Not all berlinas!! Mine didn't until I added it. Theres a thread on it somewhere! I think I must have got a poverty spec one.
 

YMY-88U

New Member
Joined
Jun 4, 2005
Messages
483
Reaction score
2
Points
0
Age
31
Location
Canberra
Members Ride
Project VH SL/E
yeh my berlina didnt come with one either, picked one up for $10 off a wreck, so much better then a crappy lvl1
 

fitzy2005

New Member
Joined
Jul 27, 2005
Messages
1,971
Reaction score
11
Points
0
Location
Wide Bay, Queensland
Members Ride
VY S2 Berlina
only vr and up berlinas had em as a standard, vn and vp didnt
 

mouce

Physics Geek
Joined
Jul 8, 2005
Messages
1,051
Reaction score
2
Points
0
Age
38
Location
Melbourne
Members Ride
VN V6 Series 1 Executive Sedan
Hell...my VN poverty-pack has got the tacho from the factory. Maybe it got it because it's a manual.
 

evil_monkey

New Member
Joined
Aug 15, 2005
Messages
927
Reaction score
2
Points
0
Location
Australia
Members Ride
Holden
nah your just lucky dude, my vn was a poverty pack to begin with and it was a 5spd had a level one, heh even my vs poverty pack ute came with a level one
 
Top