Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Problem with temp gage

Emackulation

Banned
Joined
Apr 5, 2005
Messages
2,066
Reaction score
29
Points
0
Age
34
Location
SE Queensland
Members Ride
'92 HSV VP GTS
I found that with temp guages on vn's they take a while to indicate temp readings and they usually are quite low. So i give my car like 10 mins driving or warming up then knock it for 6 on the dash. But if you've tried that and you've just fiddled with the therostat then there is a high posibility thats there your problem lies.
 

Phoenix21

Donating Member
Joined
Feb 9, 2006
Messages
576
Reaction score
7
Points
18
Age
32
Location
Crime bourne, Vic :P
Members Ride
93 VR, 95 Statesman, 2003 VY SS
yer i might have to ave a go at it again tomorrow when i did it i was able to get the throttle body off but the inlet manifold wouldn't come off so it was hell trying to get it off i'll try a few things in the next few days
 
H

HATER VP

Guest
A sensor wont read anything if there is no coolant to read on. Did you put more coolant in and bleed the system?
 

g00gz

New Member
Joined
Feb 8, 2006
Messages
244
Reaction score
0
Points
0
Age
41
Location
Adelaide
Members Ride
'08 Accord Euro
yeah you need to bleed it. also could be the thermostat is stuffed - ie stuck open - ive had this several times with new thermostats, bloody annoying - especially on the series 1's, where they are a slut to get too....
 

Phoenix21

Donating Member
Joined
Feb 9, 2006
Messages
576
Reaction score
7
Points
18
Age
32
Location
Crime bourne, Vic :P
Members Ride
93 VR, 95 Statesman, 2003 VY SS
man i hope its not screwed is it fixable if its stuck open and um lol im ganna sound like a total noob but anyways i dunno what bleed it is (is it just running it with the cap off or somthing) thanks matt
 
Top