Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Problems logging on , Sometimes

Dayvo

Because i can
Joined
Apr 28, 2005
Messages
2,540
Reaction score
3,749
Points
113
Age
65
Location
South East,Victoria
Members Ride
VE SV6 Series 2
Just wondering if this is a wide spread problem or if its just me . I have trouble logging on because the area on the top right hand side where you log in has disappeared . It is just all blue the same as the background . I have to refresh the page a few times before it appears . Any clues guys ?
 

Darren

Administrator
Staff member
Joined
Feb 2, 2003
Messages
2,948
Reaction score
319
Points
83
Age
42
Location
Adelaide
Website
www.justcommodores.com.au
Members Ride
Toyota RAV4 Cruiser Hybrid
First that's been raised I would expect this to be a browser issue more than likely temp files and/or cookies.

Haven't installed any new security / av software?

Trying another browser ie Firefox can probably confirm this whether it is a browser issue or not.
 

Dayvo

Because i can
Joined
Apr 28, 2005
Messages
2,540
Reaction score
3,749
Points
113
Age
65
Location
South East,Victoria
Members Ride
VE SV6 Series 2
Thanks Darren for that bit of advice . The issue seems to be with Internet Explorer as Firefox is all good . Cheers
 

uniacidz

Harden the Frak Up
Joined
Dec 13, 2011
Messages
2,264
Reaction score
172
Points
63
Location
Sideneee
Members Ride
VE Berlina
Could be a PEBKAC issue :)


Kidding.



Sent from my HTC Aria using Tapatalk II.IV.X
 
Top