Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

'Rember Me' not working! my cookies are fine.

pro_gmh

Active Member
Joined
Jul 12, 2005
Messages
1,137
Reaction score
4
Points
38
Age
33
Location
SA, Mount Gambier
Members Ride
VL
Hey after about 15 mins or so i have to log back into jc, the rember me function isnt working properly.

Im accepting cookies fine, and other sitres work ie calais turbo, street commodores which use the same forum software etc.

im using firefox 1.5.0.7

is really pissing me of grrrrrrrrrrrrrrrr
 

Darren

Administrator
Staff member
Joined
Feb 2, 2003
Messages
2,948
Reaction score
319
Points
83
Age
42
Location
Adelaide
Website
www.justcommodores.com.au
Members Ride
Toyota RAV4 Cruiser Hybrid
We've just upgraded vBulletin this morning so I expect a few days of issue's logging going from past experience so we'll see how we go.

Great to see you got your problem sorted, 90% of time problems will be fixed by deleting cookies.
 

minux

Infidel Bear
Joined
Feb 6, 2005
Messages
6,927
Reaction score
232
Points
63
Location
Melbourne
Members Ride
300rwkw FG G6ET/Specialized Tarmac SL4
Darren, can you fix the reputation message that is left when leaving neg rep?

Seems a bit dodgy :)
 

minux

Infidel Bear
Joined
Feb 6, 2005
Messages
6,927
Reaction score
232
Points
63
Location
Melbourne
Members Ride
300rwkw FG G6ET/Specialized Tarmac SL4
this one :)

Sorry gave you negative rep to bring it up, please remove it :p
 

minux

Infidel Bear
Joined
Feb 6, 2005
Messages
6,927
Reaction score
232
Points
63
Location
Melbourne
Members Ride
300rwkw FG G6ET/Specialized Tarmac SL4
Would that be ok? or we would all rather something different?

w00t negative rep, no one has done that before to me:thumbsup:
Yeh, i presume that would be fine, it is kinda stupid to "hope it is given back to you" lol
 
Top