Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Reversing lights not working on V6 auto....help??

6L SSV Writeoff

Airbags work really well!
Joined
Apr 16, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VS S pak Ute SII
Wondering if anyone can help.

I've replaced the fuse for reversing lamps, I've pulled the switch apart that is on the left side of the shifter as per the "How to repair reverse light switch on Auto VR/VS commodore" in the how to section of this forum, still not getting any lights in reverse. The globes are definitely working as tested in other sockets...What else can I check?? Any help appreciated.:bang:
 

gobrien002

New Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
46
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
1995 VR Series II S
Have you checked the wires and connection to the globe?
 

hako

Donating Member
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,020
Reaction score
86
Points
48
Age
77
Location
Toowoomba SE QLD
Members Ride
VS11 BT1 V6
Look in the boot where the wires come down alonside the hinge arms - it's easy for the wires to get stretched here.
 

ephect

Donating Member
Joined
Jul 27, 2006
Messages
5,049
Reaction score
2,772
Points
113
Location
Melbourne
Members Ride
VS Acclaim V6
first i'd be checking to see if i had power in the globe holder, then tracing it back from there, checking each plug for life. then you can work out if its rear loom or around the dash area

what else have you checked?
 
Top