Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

sc14 is on and running

Matt_vp

Donating Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
651
Reaction score
9
Points
18
Age
39
Location
Gladstone Qld
Members Ride
vy lumina v6 A4
:dance: finally its on and running :D feels wicked 2 drive even though its only got the 3psi pully on it for now, it feels like it has a lot more pull mid range and it isn't as loud as i was expecting, all up it has cost me $320 so far but alot of f###ing around at work trying 2 fit it and line it up (still need 2 adjust the idle pully in abit) but hopefully i will have that fix by knock off tomorrow night. I think i also have to adjust the blow off valve but im not really sure how 2 know when it is set right.
Thanks to every one on the forum that has helped by answering my questions.
Matt:dance: :dance: :dance: :D
 

ashzv6

New Member
Joined
Mar 27, 2006
Messages
260
Reaction score
2
Points
0
Location
melbourne
Members Ride
VN v6 s2 Berlina 5spd
well done.
thats cheap! $300
i spent $600 on mine.

as for the show off valve, what are you running?
mine will constantly vent with my foot off the throttle.
bloody annoying.


and what are you using for a idle pully bracket?
pics

the only problem u have now is boost.
boost is addictive. after u get your first taste u just want more.
i have been running boost for about 2 weeks and i already want to up the boost, but mine runs lean enough as it is.

i want a twin or single turbo setup.

is your car auto?
do u get chirps into second at WOT at 60?
i find i dont get traction in second at 60km for about a second.
 
Top