Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Site unobtainable ??

Discussion in 'Site Feedback / Site Problems' started by vs-lover, Apr 20, 2019.

  1. vs-lover

    vs-lover Well-Known Member

    Messages:
    967
    Likes Received:
    417
    Trophy Points:
    63
    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Adelaide
    Members Ride:
    VS S2 Calais, VS S2 Exec Wagon, VS S2 Acclaim
    Is it just me or is this site having intermittent problems of not being available and showing up as an error at times ??

    I first thought it was my laptop having issues but all other sites worked as they should, also the same issues are happening on my cable connected desktop PC at the same time as the Laptop is having the same issues.
     
  2. Aussie Trev

    Aussie Trev Member

    Messages:
    74
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    18
    Joined:
    Feb 3, 2019
    Location:
    Queensland
    Members Ride:
    2 by VX Acclaim Wagon Series II 2001 & 2002
    Not just you, I had the problem yesterday with it throwing up an "unexpected database error" at times and others just not being able to connect at all.
     
    VS_Pete likes this.
  3. immortality

    immortality Home of the smoky breakfast Bacon! Staff Member

    Messages:
    13,778
    Likes Received:
    1,966
    Trophy Points:
    113
    Joined:
    Apr 15, 2006
    Location:
    Sth Auck, NZ
    Members Ride:
    HSV VS Senator, VX s2 Calais S/C
    There is a server issue currently, see the other thread about the forum running slow which has more info.

    In the mean time if you have trouble accessing the forum give it some time and try again later.
     
    Last edited: Apr 20, 2019
    rucxy, losh1971 and VS_Pete like this.
  4. vs-lover

    vs-lover Well-Known Member

    Messages:
    967
    Likes Received:
    417
    Trophy Points:
    63
    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Adelaide
    Members Ride:
    VS S2 Calais, VS S2 Exec Wagon, VS S2 Acclaim
    Ok all good, I was just wondering if it was something with my net connection or was it the site itself, for now we'll just have to live with it then.

    Cheers,
    VSL
     
  5. vs-lover

    vs-lover Well-Known Member

    Messages:
    967
    Likes Received:
    417
    Trophy Points:
    63
    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Adelaide
    Members Ride:
    VS S2 Calais, VS S2 Exec Wagon, VS S2 Acclaim
    Good to know whether it was me or the site itself. Cheers for the heads up.
     
  6. vs-lover

    vs-lover Well-Known Member

    Messages:
    967
    Likes Received:
    417
    Trophy Points:
    63
    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Adelaide
    Members Ride:
    VS S2 Calais, VS S2 Exec Wagon, VS S2 Acclaim
    It seems that we are probably over these issues now ?? as I don't seem to be having the error screens popping up any more.

    Hopefully the issues have been addressed and it won't give the admins etc. any more headaches as I'm sure it's done so far
     

Share This Page