Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Start Motor drama

Keenas

New Member
Joined
Jan 17, 2016
Messages
23
Reaction score
1
Points
3
Location
Gold Coast
Members Ride
1990 VG v6 commodore ute
Here we go again, on the second new start motor in 2 weeks, in my 1990 VG Commodore ute, click click click not engaging Any clues, mechanic says both brand new start motors.
 

losh1971

Well-Known Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
12,776
Reaction score
6,052
Points
113
Location
North Tas
Members Ride
VE Series I SS Ute
This was asked a day or two ago by another member with a VG ute. Do you have 2 profiles?
 

MikeC

Active Member
Joined
Jan 10, 2010
Messages
673
Reaction score
151
Points
43
Members Ride
VQ Statesman
Like I just told the other bloke- first thing to check is that the battery terminals are clean and tight- 90% of the time this fixes it.
 

Keenas

New Member
Joined
Jan 17, 2016
Messages
23
Reaction score
1
Points
3
Location
Gold Coast
Members Ride
1990 VG v6 commodore ute
Here we go again, on the second new start motor in 2 weeks, in my 1990 VG Commodore ute, click click click not engaging Any clues, mechanic says both brand new start motors.
This was asked a day or two ago by another member with a VG ute. Do you have 2 profiles?
Thanks I had two profiles yes, got rid of one today Cheers.
 

Keenas

New Member
Joined
Jan 17, 2016
Messages
23
Reaction score
1
Points
3
Location
Gold Coast
Members Ride
1990 VG v6 commodore ute
Like I just told the other bloke- first thing to check is that the battery terminals are clean and tight- 90% of the time this fixes it.
All good MikeC, replaced cable from battery to starter motor.
 
Top