Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

starting problems vs

bnc32922

New Member
Joined
Jun 7, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
vs 3.8
Replaced starter motor two days ago, been ok up till last night. When I try to start the car now, I only get a click from the solenoid. Charged battery overnite, but still the same thing this morning.

Any clues where to look????

thanks
Brian
 

holdenboy

Custom Car Stereo Systems
Joined
Aug 31, 2008
Messages
2,330
Reaction score
15
Points
0
Age
39
Location
Nelson Bay NSW
Members Ride
VR Wagon
Check that the battery terminals are clean and on tight, also check the main wire on the starter motor, it may have come loose.
 

itodd

New Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VS Ute
VS Ute engine will not start

Came home a couple of nights ago, next morning engine will not start. Checked Battery (recharged), checked terminals (OK), checked for spark (OK), - yes fuel in tank. Motor turns over just fine but does not fire up. There is a clicking noise coming from under the cowling on top of the motor when you turn on the ignition, lasts for 2 or 3 seconds then stops. The same noise sounds for about 5 seconds when you turn the ignition off again - not sure if this means anything. Any Ideas?
 

buddz

New Member
Joined
Jan 6, 2009
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
vnv6
Have you removed the alternator at all ?
 
Top