Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Sv6 won't start

DavesCalais

Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
144
Reaction score
0
Points
16
Age
32
Location
Adelaide
Members Ride
VT Calais
Posting on behalf of a friend, sv6 manual ute won't start, cranks but doesn't fire, is an alloytec and has had the battery replaced since the problem started. Any guesses on what it could be? Similar problems etc cheers

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
 

holdenvtman1123

Improvise Adapt Overcome
Joined
Sep 13, 2008
Messages
354
Reaction score
5
Points
18
Location
Broken Hill NSW
Website
www.google.com.au
Members Ride
VZ Adventra LX6 2006 3.6L
can u hear the fuel pump prior to starting? is the keyfob battery dead or dying? are the fuses ok?
 

DavesCalais

Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
144
Reaction score
0
Points
16
Age
32
Location
Adelaide
Members Ride
VT Calais
Key remote battery? Key battery is good even checked with spare key all fuses and relays are good, had a fuel filter a few weeks ago and yes can hear the pump prior to starting

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
 

DavesCalais

Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
144
Reaction score
0
Points
16
Age
32
Location
Adelaide
Members Ride
VT Calais
For anyone one with a similar problem apparently there was an air lock in the fuel line which he said there is a valve on the furl rail to release the air

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
 
Top