Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

VF Redline Dash Display

Discussion in 'VF Holden Commodore (2013 - 2017)' started by enf, Oct 8, 2019.

  1. enf

    enf New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Jan 13, 2011
    Location:
    Canberra
    Members Ride:
    VF SSV Redline 2017
    Hi...

    I just collected my Redline from a 30000 service. They have reset the odometer to 30000 exactly (it was less than 15 over anyway), and the trip is reset as well. In addition, there is no odometer display when the car is off.

    Is this just a matter of adjusting menus or do I have an issue.
     
  2. stooge

    stooge Well-Known Member

    Messages:
    645
    Likes Received:
    326
    Trophy Points:
    63
    Joined:
    Apr 3, 2014
    Location:
    wa
    Members Ride:
    VF SSV
    The true odometer value is not held in the dash cluster only the last updated value is and for the odometer to have been reset to another value is very strange.
    I would ask them what they did with the vehicle to have caused that because they might have done a software update to the ecu.
     
  3. Anthony121

    Anthony121 Well-Known Member

    Messages:
    1,016
    Likes Received:
    515
    Trophy Points:
    113
    Joined:
    Apr 1, 2014
    Location:
    Melbourne
    Members Ride:
    VF SSV Redline MY17 & VF Director
    Are you sure it isn't advising you it is due for the 30k service and the dealer did not reset it after the service? The display will blank out after a while when car is switched off.
     

Share This Page