Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

vn help need

Discussion in 'VN - VP Holden Commodore (1988 - 1993)' started by HEAPA, Apr 12, 2009.

  1. HEAPA

    HEAPA New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Apr 12, 2009
    Members Ride:
    vb vn le wagon
    hi ya all
    i have a vn v6 auto it keeps stalling on me once its been running for around 5 mins and then engine light comes on i can keep it running but the longer it runs the worse it be comes any ideas or help please
     
  2. Turd Ferguson

    Turd Ferguson Donating Member

    Messages:
    2,139
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    48
    Joined:
    Jun 23, 2008
    Location:
    N.S.W
    Members Ride:
    Disco
  3. Garth

    Garth Your guess is as good as mine...... Staff Member

    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    67
    Trophy Points:
    48
    Joined:
    Oct 5, 2002
    Location:
    Brisbane
    Members Ride:
    100 series Toyota Landcruiser V8 monster
    u got air in your tyres? check to see that there is air in the tyres,
    if that fails, take apart your dash and remove the check engine light, im sure that will fix that problem.

    seriously, the vn section is there for a reason, and do a search, you will be suprised wha tyou will find.

    do a fault code check before you do anything, points u in the right direction.
     
  4. HEAPA

    HEAPA New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Apr 12, 2009
    Members Ride:
    vb vn le wagon
    thanks heaps for that im new to all this didnt know where to look but hey do now great site this need all the help ya can get when ya own a commodore lol
     
  5. rob drag racer

    rob drag racer vn vp drag nut

    Messages:
    662
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Jun 30, 2008
    Location:
    golden beach
    Members Ride:
    vp 3.8 with gas new project vn s1 guted strip only
    chances are it will be an error code 13 which if im not mistaken will be the o2 sensor

    if it dead it cant do what it needs to (regulate the airflow to fuel) and as such when it heats up starves

    if this is not correct feel free to correct me im only doing this from memory lol
     

Share This Page