Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

vp idles at 2000RPM in Neutral and Park!!

Discussion in 'VN - VP Holden Commodore (1988 - 1993)' started by rob_phill, Jul 23, 2006.

  1. rob_phill

    rob_phill New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Apr 29, 2006
    Location:
    berra
    Members Ride:
    VP
    hey guys, I went down to the local shops today, just usual 15 minute sort of trip, car was driving nicely. then when i pulled into the park and popped the shifter into [P] the revs went right up to 2000 rpm and stayed there. the same thing happens in [N]. the idle in blue [D] is at around 1000!!

    When i got home i disconnected the battery for ten minutes in hopes of resetting the ecu. but the problem is still there

    i havent done anything to the car in recent weeks except topped up the levels in the radiator, and that was 2 weeks ago. so this has me stumped. anyone got any suggestions?
     
  2. rob_phill

    rob_phill New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Apr 29, 2006
    Location:
    berra
    Members Ride:
    VP
    problem solved. plug attached to bottom of the throttle body had come unplugged. mods feel free to delete this thread if you want
     
  3. FadeToBlack

    FadeToBlack New Member

    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Dec 28, 2005
    Members Ride:
    VX II Calais L67
    Nah mate no point deleting, it's good for reference.
     

Share This Page