Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

VS Acclaim Wagon Reverse Lights not working

djvass

New Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
204
Reaction score
1
Points
0
Location
Melbourne
Members Ride
1996 VS BT1 SS 5ltr original
HI All,

Just picked up a vs wagon and after going over a few things for th RWC the rear reverse lights arnt working. Did the basic stuff and checked the globs, they seemed good but i changed them anyway. Still no good, so i checked the fuse with a test light and it was good. So then i got the test light on the wires to the reverse lights and there is no power there. Where does it get its signal from? What else can i check?

Thanks
 

brocknjess

New Member
Joined
May 24, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
vs
is it a manual? ,mine had the same issue, ended up being the reverse light switch in the gear box
 

VS_Pete

Donating Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
4,814
Reaction score
15,533
Points
113
Location
Brisbane
Members Ride
VE II SV6 MY12 SPORTWAGON

djvass

New Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
204
Reaction score
1
Points
0
Location
Melbourne
Members Ride
1996 VS BT1 SS 5ltr original
mine is an auto. Where is the switch located?
 

hako

Donating Member
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,020
Reaction score
87
Points
48
Age
77
Location
Toowoomba SE QLD
Members Ride
VS11 BT1 V6
mine is an auto. Where is the switch located?
Read the post above from VS_Pete_1 again as he's included the how to which gives everything you need to know.:thumbsup:
 

djvass

New Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
204
Reaction score
1
Points
0
Location
Melbourne
Members Ride
1996 VS BT1 SS 5ltr original
thanks for that i over looked it.
 
Top