Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

VS Vent Prob

dmitch

DonkeySS
Joined
Oct 23, 2005
Messages
437
Reaction score
2
Points
0
Age
36
Location
Perth W.A
Members Ride
VS SS S2
when i turn my fan on its always comes out at the feet no matter wat one it is selected 4.. cant seem to find out wat the prob is.. any ideas.. thanks
 

dmitch

DonkeySS
Joined
Oct 23, 2005
Messages
437
Reaction score
2
Points
0
Age
36
Location
Perth W.A
Members Ride
VS SS S2
just checked the hoses that connect 2 switch. they all connect. however i disconnected them and turned it on and i not getting any air through those lines . all just comin through floor still..
 

NickVR

Active Member
Joined
Jun 11, 2006
Messages
1,414
Reaction score
22
Points
38
Age
37
Location
Adelaide, SA
Members Ride
VR Executive A4 V8
there is a hose connection on the firewall in the engine bay that comes off and it will cause this. it happened to me. try that and see how you go.
 

NickVR

Active Member
Joined
Jun 11, 2006
Messages
1,414
Reaction score
22
Points
38
Age
37
Location
Adelaide, SA
Members Ride
VR Executive A4 V8
just behind the throttle body on mine. but you have a vs which means the throttle is on the side. it should be behind the top of the engine its a T peice.

 

dmitch

DonkeySS
Joined
Oct 23, 2005
Messages
437
Reaction score
2
Points
0
Age
36
Location
Perth W.A
Members Ride
VS SS S2
thanks 4 the pic.. just finished mounting the vacuum tank. and just pushed all the hoses where they connect and it working now.. thanks 4 ur help
 

NickVR

Active Member
Joined
Jun 11, 2006
Messages
1,414
Reaction score
22
Points
38
Age
37
Location
Adelaide, SA
Members Ride
VR Executive A4 V8
no worries mate, glad i could help. it happened to me and i was scratching my head for ages trying to find the problem.
 
Top