Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

weird

vxcommodore80

Banned
Joined
May 24, 2013
Messages
5
Reaction score
0
Points
0
Age
41
Location
werribee
Members Ride
vx exec
in need of some info i hear a strange clicking sound when driving it sounds like a relay but not sure it's a vx s1 when the indicators are used it dosn't come on it's when they reset after doing a turn it can be heard any place to start for the problem ???

thanks in advance :clapping:
 

edals

Well-Known Member
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1,907
Reaction score
59
Points
48
Location
-
Members Ride
-
Id say its the indicator stalk mate, Very common to fail, My VX did the same thing after using the indicators, New Stalk off fleebay for $30 all good again.
 

GKW

Donating Member
Joined
Jul 7, 2009
Messages
277
Reaction score
1
Points
18
Location
Sydney
Members Ride
2008 VE SSV & 1999 VT SS SII
Id say its the indicator stalk mate, Very common to fail, My VX did the same thing after using the indicators, New Stalk off fleebay for $30 all good again.

+1 on this.
 

Kinng

CrippleFK
Joined
Mar 31, 2013
Messages
172
Reaction score
0
Points
16
Age
32
Location
Straya ~ QLD
Members Ride
VE Series 2 SV6
Yeah, your indicator stalk must have #### it self.

Just get a new one off Gumtree of eBay

Kinng
 

vxcommodore80

Banned
Joined
May 24, 2013
Messages
5
Reaction score
0
Points
0
Age
41
Location
werribee
Members Ride
vx exec
didn't even think of it until edals mentioned it thanks heaps for the help all :yeah:
 
Top