Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

where do these connect to?? help please.

<atomicL93>

New Member
Joined
Apr 19, 2009
Messages
78
Reaction score
0
Points
0
Location
south oz.
Members Ride
VL 5 speed (sold), VS wagon
after changing my motor over after the old one spun a bearing in my vs wagon me and my mates cannot work out where these plug into. any help would be appreciated cheers!

 

woteva

NEED 4 SPEED
Joined
Jul 18, 2005
Messages
1,715
Reaction score
2,345
Points
113
Location
Adelaide S.A.
Members Ride
VE2 Sportwagon - VR2 V6 ecotec Wag - VS2 V6 Wag
The plug under the bonnett looks like the cruise control plug. Dunno bout the plugs near the ecu.
 

88GreenVN

Next Exit Left
Joined
Jun 12, 2006
Messages
6,795
Reaction score
132
Points
63
Age
57
Location
Surprise, Arizona
Members Ride
Dodge Ram Van 1500 5.2 V8
The black plug looks like the electric arial type plug.
Engine bay plug is the cruise control plug.
Have you plugged in the engine loom plug yet? that could be the bigger of the 2 white plugs
 

<atomicL93>

New Member
Joined
Apr 19, 2009
Messages
78
Reaction score
0
Points
0
Location
south oz.
Members Ride
VL 5 speed (sold), VS wagon
cheers guys well when i got the car it already had an aftermarket stereo in so the ariel didnt move anyway lol also it hasnt got cruise control. yeah i plugged in the engline loom plug after taking the pictures, really unsure what is wrong with it because whenver i attempt to connect the battery when i go to put the negative terminal on it just sparks and makes a little bit of smoke, ive checked all the ground points and they seem fine, also double checked all the wiring going to the starter motor and alternator and it seems all good so really not sure
 
Top