Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

whooshing noise

HSV472

i just got one
Joined
Jun 15, 2008
Messages
130
Reaction score
2
Points
0
Location
s.e melb
Members Ride
hsv vr clubsport
ok little wierd problem i got
when im driving speed gets to about 57 to 70 kmh i hear a whooshing noise its not metal on metal sound more like rubbing

does this all the time when accelerating and de acclerating only at that speed
?
 

Morton

For external use only
Joined
May 20, 2006
Messages
4,097
Reaction score
83
Points
0
Age
33
Location
Melbourne
Members Ride
Fairstar the Funship
Man, you'll have to be WAY more specific than that :p With a Commodore, that could either be one of a hundred different things breaking, or just normal ^_^
 

HSV472

i just got one
Joined
Jun 15, 2008
Messages
130
Reaction score
2
Points
0
Location
s.e melb
Members Ride
hsv vr clubsport
lol man its so hard trying to explain its such a weird noise :cry:
i think its got somthing to do with my cv joints/boots(black rubber things on the axels) one of them is split all the way
 

Morton

For external use only
Joined
May 20, 2006
Messages
4,097
Reaction score
83
Points
0
Age
33
Location
Melbourne
Members Ride
Fairstar the Funship
If the CV boot up the back is split, remove it and replace the driveshaft at once. Dirt gets in, they seize, and they break.
 
Top