Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Xenon hid 6000k h7 low beam conversion kit

Ozzie

JCCC Warrnambool
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,055
Reaction score
85
Points
48
Location
Warrnambool
Members Ride
Ozzie'z Supercharged VY Calais
"Only 35w Consumption Of Electricity"

I wouldnt bother.

For that price you can buy 2 sets of 55w 6000k kits, one in H7 and one in H1 for low and high beam

Keep checking ebay mate, any H7 will fit a VE and ive seen the 35w for about $80 delivered
 

DJ Ice

Member
Joined
Sep 12, 2005
Messages
127
Reaction score
1
Points
18
Location
Gold Coast
Members Ride
MY07 VE Calais V
"Only 35w Consumption Of Electricity"

I wouldnt bother.

For that price you can buy 2 sets of 55w 6000k kits, one in H7 and one in H1 for low and high beam

Keep checking ebay mate, any H7 will fit a VE and ive seen the 35w for about $80 delivered
I'd agree too expensive for what is just another generic HID kit, look around eBay some more. My advice also is get the lowest colour temp you can, don't go over 5000K.
 

mavro

mavro
Joined
Feb 10, 2009
Messages
58
Reaction score
0
Points
0
Age
55
Location
adelaide
Website
www.mavromatis.nl
Members Ride
VX 5.7ss
First:
$ 220 is too much,
I got mine on ebay ...$49 from hongkong, and works TOP !
stay off the 55w because it gets too hot and the cables will start too melt after time.
I like the 6000k colour , its the same as the BMW's and the MERC's. I'm on my therd set of 6000k ( all in different cars ) and its the best colour, nice and white !!!!! dont go 8000k or 10/12000k its too purple.
but that's me,
 

MickVE

Red... It goes faster!
Joined
Apr 17, 2008
Messages
61
Reaction score
0
Points
0
Location
Melbourne
Members Ride
09 MY10 SS
I'm new to changing to HID globes, is it as simple as changing the globe to a HID one or do you need to buy one of the kits with all the wiring etc and they plug into the existing loom of the car or is there additional wiring to do?
 

mavro

mavro
Joined
Feb 10, 2009
Messages
58
Reaction score
0
Points
0
Age
55
Location
adelaide
Website
www.mavromatis.nl
Members Ride
VX 5.7ss
you need to buy the kit, but it is as easy as changing a globe.
just plug in 2 wire's from the old globe and done !!!!!

if you live in adelaide Ill give you (anyone ) FREE help
 

MickVE

Red... It goes faster!
Joined
Apr 17, 2008
Messages
61
Reaction score
0
Points
0
Location
Melbourne
Members Ride
09 MY10 SS
Thanks for the offer but unfortunatly in Melb. Its good that they are that easy to change over, I was thinking it would be a much harder task than that.
 
Top