Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

5L problem

IhateRICE!

New Member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
164
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VNSS Atlas Grey
:bang:hey everyone

i recently sprayed Nulon Throttle body & Carby Cleaner in my TB of my 5L and ever since it seems to die, in the mornings even after i let it warm up and get abit of temp.. then i go for abit of a drive to and it just dies and is almost impossible to start. but once it's up to temp it's fine.. WHAT THE!!

it's been nothing but frustrating..

Any help would be great thankyou
 

pow3rslave

DoNothing Member
Joined
Oct 15, 2005
Messages
1,059
Reaction score
23
Points
38
Location
eastern subs, vic
Members Ride
VP 5.0L
just a thought, it might have loosened up some of the grossness , then pooled it into the tps or iac. id' take the tb off (or at least these sensors) and give it a once over if possible.
 

IhateRICE!

New Member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
164
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VNSS Atlas Grey
done that and replaced the IAC sensor.. with no succes i'm thinking it might be a fuel problem.. between to 2 pumps. how does the 2 pump setup work??
 

delcowizzid

on holiday
Joined
Jul 8, 2008
Messages
6,993
Reaction score
434
Points
83
Location
NZ
Members Ride
в∞ѕтεכ √&
if it happened after a throttlebody clean without taking it off its normally the TPS as it fills up with horrible greasy carby cleaner and kills them.
 

IhateRICE!

New Member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
164
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VNSS Atlas Grey
but why is the car fine when it's warm if the TPS is full of ****??
 
Top