Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Changing Vz head unit 2din

Discussion in 'VZ Holden Commodore (2004 - 2006)' started by Patoon, Jun 24, 2019.

  1. Patoon

    Patoon New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Jun 24, 2019
    Location:
    SA
    Members Ride:
    VZ Executive 3.6 (04)
    Hey everyone don't know much about changing head units just wondering if I get all this would it all go together fine just need someone to confirm, thanks
     

    Attached Files:

    Last edited: Jun 24, 2019
  2. Fu Manchu

    Fu Manchu Well-Known Member

    Messages:
    1,957
    Likes Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Joined:
    Mar 18, 2006
    Location:
    WA
    Members Ride:
    VZ V6
    More or less. Make sure you get the steering wheel button module adapter (poor description but you get what i mean)

    There are quite a few YouTube vids showing the procedure.

    There are some good cheap android head units for cheap rather than the old tech there.
     
    Patoon likes this.

Share This Page