Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Clutch Cable Problems

Mr Robbo - The General

Defect Notice Attractor
Joined
May 18, 2006
Messages
122
Reaction score
0
Points
0
Age
32
Location
Newcastle, NSW
Members Ride
VS II Statesman 5L
Tryign to get a clutch cable in my VK. It WAS an automatic, thus there was no clutch cable b4. now im putting one in supposedly where its supposed to go, but the hole for it is beign used by what looks like windscreen wiper motor hoses??
heres a pic. So yeah, just wondering what i should do about it. cheers.
 

Attachments

Mr Robbo - The General

Defect Notice Attractor
Joined
May 18, 2006
Messages
122
Reaction score
0
Points
0
Age
32
Location
Newcastle, NSW
Members Ride
VS II Statesman 5L
WAIT! Sorry everyone, i think i was looking in the wrong place, very soz, its the one next to the bottom rubber grommet in that pic. soz again.
 

Pub247

Well-Known Member
Joined
Apr 14, 2006
Messages
3,372
Reaction score
58
Points
48
Location
Melbourne S.E.
Members Ride
Ford Fairmont
mine goes in just to the left of that where that other black grommet is in the pic just above where the steering column goes in
 

Mr Robbo - The General

Defect Notice Attractor
Joined
May 18, 2006
Messages
122
Reaction score
0
Points
0
Age
32
Location
Newcastle, NSW
Members Ride
VS II Statesman 5L
yep thats right. figured it out lol. There is a rubber stopper in there, looks aged in, might have to drill or cut it out
 
Top