Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Dimister wont work

Dan_VX_Spac

New Member
Joined
Apr 3, 2007
Messages
224
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VX Berlina LS1
Hey i changed my heater core and all of that. Got everything back together but only air comes out of the front vets. I put it on the dimister but no air from the front it jst comes from the same vents on the dash.
 

Dan_VX_Spac

New Member
Joined
Apr 3, 2007
Messages
224
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VX Berlina LS1
Does anybody know of this proble or similar as i dont want to take it in and have to pay another $900 o get it done if its an easy fix
 

00vxsc

New Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
83
Reaction score
0
Points
0
Location
qld
Members Ride
VX L67, ln106 hilux, xr600r
search the forums, there was someone on here the other day that had the exact same problem with their clubby.
 

NickVR

Active Member
Joined
Jun 11, 2006
Messages
1,414
Reaction score
22
Points
38
Age
37
Location
Adelaide, SA
Members Ride
VR Executive A4 V8
It might be a vacuum hose that has come off. Have a look around the engine bay and behind the selector for any hoses that may be disconnected.
 

Dan_VX_Spac

New Member
Joined
Apr 3, 2007
Messages
224
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VX Berlina LS1
Yeah cheers had a look at other peoples posts. I will have a good look over it tomorrow before this weather comes in.
 

Dan_VX_Spac

New Member
Joined
Apr 3, 2007
Messages
224
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VX Berlina LS1
Couldnt find any hoses that have come off. What is the selector?
 

NickVR

Active Member
Joined
Jun 11, 2006
Messages
1,414
Reaction score
22
Points
38
Age
37
Location
Adelaide, SA
Members Ride
VR Executive A4 V8
Behind your dash, the thing you select the direction (eg. feet, face or demist) of the vent with.
 

Dan_VX_Spac

New Member
Joined
Apr 3, 2007
Messages
224
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VX Berlina LS1
Yeah took out the selector all the hoses were fine. The frame which held the selector knobs in place had broken and was just spinnin on the spot
 
Top