Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

eco tec v6 oil water problems

noongv6

wagon,low,cruising,5speed
Joined
Mar 29, 2011
Messages
16
Reaction score
0
Points
0
Location
qld
Website
www.justcommodores.com.au
Members Ride
vs commodore wagon
ok so i purchased a engine off a guy told it was a runner!! put in start up after running for 10 mins radiator fills up with oil please help
 

noongv6

wagon,low,cruising,5speed
Joined
Mar 29, 2011
Messages
16
Reaction score
0
Points
0
Location
qld
Website
www.justcommodores.com.au
Members Ride
vs commodore wagon
yeah manual mate yeah pull her apart an have a look the guy i got it off said it also had crank grind an new bearings so maby wen put together hes left something off under the front cover perhaps??? deffanitly be looking at the haeds an front cover cheers on info guys
 

frankenstein

New Member
Joined
Feb 26, 2011
Messages
30
Reaction score
0
Points
0
Age
32
Location
Perth
Members Ride
2x 97vts and 2000 wh
definitely head gasket mate or if he has worked on it possibly didn't get the heads machined before he put them back on.
 

VZSS01

New Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
5
Reaction score
0
Points
0
Age
32
Location
Adelaide, South Australia
Members Ride
VZ SS Sedan
Easiest fix might also be the water pump seal behind the timing cover so if ur heads do come off check that before proceeding further. Also has the timing cover been resealed recently??
 
Top