Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Help I've tried everything

Brooke May

New Member
Joined
Nov 21, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
Age
37
Location
Andrews farm
Members Ride
Vr statesman
Hi everyone well my vr statesman started running rough then it took twice to turn the key before it would kick over. Then it started splattering and back fired. And next time I try to start it it just wouldn't kick over. Now I have power to my stereo my clock my central locking and my immobiliser goes off but no dash cluster lights or anything from engine not even an attempt to click over or start just straight out nothing. I've changed all fuses under dash and under bonnet . Prior to that I had changed leads and sparkplus.
 

Trevor loves holden.

Well-Known Member
Joined
Jun 6, 2019
Messages
3,505
Reaction score
743
Points
113
Location
Victoria
Members Ride
vs commodore
What about those big fuses with the clear tops? Wiggle the wires around near the fuse box, might be a loose wire.
 

Slowvxss

Member
Joined
Aug 1, 2019
Messages
82
Reaction score
39
Points
18
Location
Tasmania
Members Ride
Vxss
Had the same issue year's ago turned out to be a stuffed battery, borrow a battery to try.
 

shane_3800

Well-Known Member
Joined
Aug 13, 2011
Messages
3,241
Reaction score
1,065
Points
113
Age
33
Location
places
Members Ride
vr commo
You tried all these things execept calling a mechanic so im calling false thread titling.
 

Skylarking

Well-Known Member
Joined
Feb 3, 2018
Messages
6,336
Reaction score
4,327
Points
113
Age
120
Location
Downunder
Members Ride
Commodore Motorsport
^ haha, that was my first thought :rolleyes:
 
Top