Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Help vs v8 won't start

vr5speed

New Member
Joined
Jul 15, 2005
Messages
82
Reaction score
0
Points
0
Age
43
Location
brisbane
Members Ride
vr s1 5 speed
The car has spark and is getting fuel but still won't start does anyone know what else it could be thanks
 

VrWagz1

The Wagon on Wheels..
Joined
May 5, 2008
Messages
2,438
Reaction score
29
Points
48
Location
wollongong
Website
www.wagzhome.justcommodores.com.au
Members Ride
VE SSV MY09 Auto Wagon
Injectors pulsing?? if not you have an issue there which could be imobiliser related. Maybe key contact is not touching the colum contact possibly.
 

vr5speed

New Member
Joined
Jul 15, 2005
Messages
82
Reaction score
0
Points
0
Age
43
Location
brisbane
Members Ride
vr s1 5 speed
yer there are i lifted them to check for fuel pulse it just wont starthas fuel and spark going to try need plugs next
 

brann

New Member
Joined
Nov 8, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Members Ride
VL Wagon, VSII
If it sits there and turns over but wont fire, it's probably the dizzy.

I just had this issue and fixed it his weekend. Good to be driving the car again I'll tell you.

Cheers,
Adam.
 

vr5speed

New Member
Joined
Jul 15, 2005
Messages
82
Reaction score
0
Points
0
Age
43
Location
brisbane
Members Ride
vr s1 5 speed
ive changed the dizzy it has spark and i lifted the injector rail to see if the injectors were pulsing fuel and they are its got me stuffed
 

vr5speed

New Member
Joined
Jul 15, 2005
Messages
82
Reaction score
0
Points
0
Age
43
Location
brisbane
Members Ride
vr s1 5 speed
yer ive done that with both of them :(
 

Burnout124

Member
Joined
Jan 31, 2011
Messages
258
Reaction score
0
Points
16
Location
Western Australia
Members Ride
VY Executive S2/ VY SS 6sp
how strong is the spark ? blue and crisp or red and week it could also be your coil not giving a strong spark.
 
Top