Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

A/C Controls

Discussion in 'VR - VS Holden Commodore (1993 - 1997)' started by raven_au, Jul 20, 2006.

  1. raven_au

    raven_au Guest

    A/c Climate Controls in a VS Berlina, works sometimes. Go to turn it on doesnt work. Sometimes while driving and not even touching the controls will automatically turn on. Sometimes bashing it works. Any suggestions.
    :bang: :bang: :bang: :bow:
     
  2. HATER VP

    HATER VP Guest

    So this is a Auto style A/C??
     
  3. raven_au

    raven_au Guest

    Yes this is an auto style A/C
     
  4. shaggerz

    shaggerz New Member

    Messages:
    1,626
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Jun 29, 2005
    Location:
    Victoria Point, Brisbane
    Members Ride:
    2004 VY2 SV8 A4
    god damn wheres the discussion on this?? I have this same problem. Assuming it is actual crook climate control module and have a new one (ebay) on the way. If this fixes it for me I will let you know.
     
  5. sixshooter

    sixshooter New Member

    Messages:
    2,061
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2005
    Members Ride:
    2x VS
    There usually is a slight delay when first switching on the climate in auto mode when the car is first started...but if it takes more than a couple of minutes and you have trouble switching through the vents in manual then the solenoids under the radio are kaput...you should hear an audible hiss as you switch from one vent position to the next... solenoid blocks are $130 new last time I checked or $30 from a wrecker...which is how I fixed mine.
     

Share This Page