Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Flashing engine light & traction control fault

Jenko93

New Member
Joined
Jun 21, 2019
Messages
5
Reaction score
1
Points
3
Age
28
Location
Wesburn
Members Ride
VT Commodore & VE Omega S2
Hey Guys, I'm having a slight problem with my 2012 LPG VE Omega & was just curious to what kind of solutions you know of..
Two days back, I went to leave for work & as I've let the car idle for 5 or so, the flashing engine light & traction control fault appeared on the cluster with a sudden rough idle along with surging lights & heater! I've read numerous posts about similar problems but haven't exactly come across one with the surging lights & heater alongside the traction control fault.
The mechanic replaced my front brakes & cleared the codes yesterday but the same thing happened again this morning!
Any ideas would be greatly appreciated, thanks! Also, the drivers low beam & Parker lights stopped working this morning too but high beams still work..
 

commy vk

Active Member
Joined
Oct 20, 2009
Messages
519
Reaction score
82
Points
28
Location
South Australia
Members Ride
commodore ve
Can't help with TC but with the parker/low beam check engine bay fuse box nos F12 and F42
 

Jenko93

New Member
Joined
Jun 21, 2019
Messages
5
Reaction score
1
Points
3
Age
28
Location
Wesburn
Members Ride
VT Commodore & VE Omega S2
Can't help with TC but with the parker/low beam check engine bay fuse box nos F12 and F42
I checked all the fuses this morning as that was my first thought but they are all sweet..
Maybe I'll just go back to my VT & age much more gracefully due to no stressful issues, ha.
 
Top