Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

Keep getting logged out?

VRSS

New Member
Joined
Feb 10, 2006
Messages
1,337
Reaction score
13
Points
0
Age
31
Location
Radelaide
Members Ride
VX Clubsport R8 6-Speed
Every time i come to the website today, i've had to log back in, i've clicked the "remember me" thing every time aswell.
also a few times when i've tried to post, it takes ages to load the page, then ends up saying "page cannot be displayed" so i refresh, and it says i have to log in again.
weird...
 

1vngal

New Member
Joined
Feb 6, 2006
Messages
1,682
Reaction score
25
Points
0
Age
34
Location
North Tassie
Members Ride
'Ruby' 1991 VN Exec & '98 Proton M21 Coupe
This has come up before, I think it may have been something to do with Internet Explorer? Is that what browser your using?

I use Mozilla Firefox, and I've never had a problem like that.
 

OFFiTS

..::kRiiSSi::..
Joined
Nov 21, 2005
Messages
57
Reaction score
1
Points
0
Location
Cranny
Members Ride
Vn SS
I've been having the same problems too........... I thought maybe it was just my stupid computer lol
 

1vngal

New Member
Joined
Feb 6, 2006
Messages
1,682
Reaction score
25
Points
0
Age
34
Location
North Tassie
Members Ride
'Ruby' 1991 VN Exec & '98 Proton M21 Coupe
Hmm...well, there goes that idea....
 

Charg'd

New Member
Joined
May 10, 2005
Messages
2,310
Reaction score
41
Points
0
Location
in a ford
Members Ride
ford
i use internet explorer & never have that problem
 

vlv8vic

<---Brad Quaid = internet stalker
Joined
Mar 21, 2005
Messages
3,774
Reaction score
81
Points
48
Location
Australia
Members Ride
M5
ive used both programs and its happened on both. from memory its meant to be somthing to do with cookies. thats as technical as i get though.

mine magically fixed itself eventually..... but i share your frustrations.
 

Darren

Administrator
Staff member
Joined
Feb 2, 2003
Messages
2,948
Reaction score
319
Points
83
Age
42
Location
Adelaide
Website
www.justcommodores.com.au
Members Ride
Toyota RAV4 Cruiser Hybrid
I always use the 'remember me' function and haven't had any problems for as long as I can remember.

Try these few things which were just copied / pasted from an announcement I made a while back when this issue first popped up.

Darren said:
It has come to our attention that a lot of members have been having a variety of problems since the forum upgrade last week namely:
- Getting logged out when submitting / replying to a post despite saying they are logged at the top.
- Login screen just re-appears as though you never logged in.
- Certain or all buttons don't work including bold, http link, edit button etc when putting up a post.

This is normally due to cookies, cookie handling or a browser setting, in 90% of cases one or more of the following will resolve the problem:

Internet Explorer
a)
Click Tools
Click Internet Options
Hit 'Delete Cookies'
Hit 'Delete Files' (This may take a few moments)
Click OK
Close / Re-Open IE

b)
Hit Tools
Hit Internet Options
Hit the Privacy Tab
Click the Advanced button
Ensure a tick is in place for 'Override cookie handling' or something similar
Bullet 'Accept' in 1st party cookies
Bullet 'Accept' in 3rd part cookies
Bullet 'Always allow cookies'


Firefox / Mozilla
Click Tools
Click Options
Click Privacy Button across the top
Click the Cookies Tab
Click 'Clear Cookies Now'
Click the Cache tab
Click 'Clear Cache Now'
Close / Re-Open your browser

When logging in click the 'Remember me', this would normally occur after the cookie has expire (900 minutes).

Finally try another browser, Firefox is what a lot are using, it is personal preference but it's a bit of a check to see whether it's browser or site related. Heck, you may even get to like the new browser :)

Grab Firefox from over here should you need it.

If all of the above fails fire off an email to [email protected], explain what you have done and we'll take it from there.
 

1vngal

New Member
Joined
Feb 6, 2006
Messages
1,682
Reaction score
25
Points
0
Age
34
Location
North Tassie
Members Ride
'Ruby' 1991 VN Exec & '98 Proton M21 Coupe
I use the 'Remember Me' function as well. And I don't have any problem. So i could be related to that? Also I clear my cookies and cache regularly.
 
Top