Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

VY Dash Won't Light Up

Danielzke

Member
Joined
Feb 6, 2012
Messages
140
Reaction score
1
Points
16
Age
26
Location
Sydney
Members Ride
Commy
Hey guys
Went for a drive in my car to pick up some food about 30 minutes ago and turned on my headlights, they turned on but the dash didn't ? No lights on the gear lever or air con controls either ? Any ideas what could be wrong ?
Cheers
 

Nut Kracker

Donating Member
Joined
Oct 18, 2012
Messages
4,760
Reaction score
136
Points
63
Age
62
Location
Echuca Vic.
Members Ride
VT SS 304ci (195i)
^As Above^
Check fuses, Number's 4 ,11, and 12.
 

CJAff

New Member
Joined
Jun 30, 2011
Messages
81
Reaction score
0
Points
0
Location
Shellharbour
Members Ride
VY II Acclaim
Were the speedo and tacho working? My entire dash stopped working once. Speedo, tacho, temp gauge, lights, EVERYTHING. Turned out it was the alternator. It wasn't regulating the current properly and basically shorted out all the electronics.
 

CONROD

Member
Joined
Jul 23, 2012
Messages
550
Reaction score
5
Points
18
Location
SOMEWHERE in the land of OZ
Members Ride
VZ SS THUNDER 6.0l 6 Sp
Had the exact same problem in a VY I once had,found all I did from memory is when I turned the lights on and the dash,switches wouldnt lightup,You know the little switch you hold down or up and it automatically adjusts the brightness,well it must of started playing up I gave it a flick and all was good.
 

Danielzke

Member
Joined
Feb 6, 2012
Messages
140
Reaction score
1
Points
16
Age
26
Location
Sydney
Members Ride
Commy
Thanks fellas, hopefully anyone else that has this problem sees this thread. The gauges still worked but I had taillights not working. It was a fuse, all good now all fixed up
 
Top